Afacerea

Noi lucram impreuna cu voi pentru a impartasii cunostintele noastre, astfel incat rezultatele muncii in echipa sa ne ajute sa ajungem la eficienta dorita. Lucram impreuna cu Dvs. pentru a impartasi cunostintele noastre, astfel incat rezultatele muncii in echipa sa ne ajute sa ajungem la eficienta dorita.

Misiune

Dorim să contribuim la succesul si progresul partenerilor noștri prin calitate in tot ceea ce facem în domeniul tehnologiei si designului.
Dorim sa fim un partener cât mai bun in realizarea de piese complexe pentru toată gama materialelor neferoase

Valori

Pentru noi, clienții noștri sunt parteneri in ceea ce privește evoluția comună. Această cultură de afaceri ne permite să ne onorăm angajamentele la cele mai avansate standarde de calitate și performanță. Prin pasiunea noastră pentru creare de frumos vrem să oferim lucruri la înălțimea așteptărilor Dumneavoastră. ''Totul pentru excelență'' este atuul nostru personal și de afaceri

Istoric

Afacerea noastră este o afacere de familie cu vechi rădăcini in domeniul prelucrării lemnului. Cu trei generații în urma, străbunicul nostru pe nume Rudolf Morar de origine din Croația a venit in Romania împreuna cu mai multe familii de muncitori forestieri numiți “Grânari” sa lucreze in pădure la confecționat doage pentru butoaie. Fiul sau și bunicul nostru, tot pe același nume Rudolf Morar, a învățat aici meseria de dogărie, pe care a practicat-o împreuna cu tatăl său mulți ani de zile in paralel cu activitatea de maistru forestier. Tatăl nostru Liviu Rudolf Morar a urmat cursurile facultății de Silvicultura, Exploatări Forestiere și Industrializarea Lemnului și împreuna cu bunicul nostru au dezvoltat o activitate pe acest domeniu, confecționând pe lângă butoaie din lemn și scări interioare, ferestre, uși si mic mobilier. Eu, Tudor Morar am urmat cursurile Facultății de Arhitectură si design; si împreuna cu fratele meu Mircea Morar am pus bazele societății I.I. Tudor Morar prin accesarea programelor de finanțare cu fonduri Europene începând din anul 2014. Am creat aceasta societate cu visul si dorința de a continua tradiția familiei. “Totul pentru excelență” este atuul nostru personal si de afaceri in viată.

Astăzi

Astazi I.I. Tudor Morar are 8 angajati cu experienta in domeniu si este specializata in digitizare 3D, servicii de prelucrare cu CNC 5 axe pentru toate materialele nemetalice precum si in confectionarea de obiecte decorative cu rol functional si cu un design deosebit.

Ati văzut produsele noastre? Dacă nu, vă invităm să le vedeți.