Istoric

Afacerea noastra este o afacere de familie cu vechi radacini in domeniul prelucrarii lemnului.
Cu trei generatii in urma, strabunicul nostru pe nume Rudolf Morar de origine din Croatia a venit in Romania impreuna cu mai multe familii de muncitori forestieri numiti “Granari” sa lucreze in padure la confectionat doage pentru butoaie.
Fiul sau, adica bunicul nostru tot pe acelasi nume Rudolf Morar a invatat aici meseria de dogarie pe care a practicat-o impreuna cu tatal sau multi ani de zile in paralel cu activitatea de masitru forestier.
Fiul lui Rudolf Morar, adica tatal nostru Liviu Rudolf Morar a urmat cursurile facultatii de Silvicultura si Exploatari Forestiere si Industrializarea Lemnului si impreuna cu bunicul nostru au dezvoltat o activitate pe acest domeniu confectionand pe langa butoaie din lemn si scari interioare, ferestre, usi si mic mobilier.
Eu, Tudor Morar am urmat cursurile Facultatii de Arhitectura si design si impreuna cu fratele meu Mircea Morar am pus bazele societatii I.I. Tudor Morar prin accesarea programelor de finantare cu fonduri Europene incepand din anul 2014.
Am creat aceasta societate cu visul si dorinta de a continua traditia familiei.
De atunci pasiunea noastra ghidata de valori cum ar fi respectarea altora, prin crearea de frumos, vrem sa oferim lucruri la inaltimea asteptariilor dumneavoastra.
“Totul pentru excelenta” este atuul nostru personal si de afaceri in viata.